bet365’s Innovation: den bästa appen för online?

Med över 19 miljoner kunder i över 200 länder runt om i världen är bet365 ett av världens favoritbettföretag och verkligen det största i Storbritannien och Irland.

Det som alltid har gjort bet365 annorlunda än andra stora bookmakare är det faktum att de aldrig har haft en high-street närvaro, vilket gör deras framgång med en webbaserad plattform ännu mer imponerande.

Över 3 500 personer arbetar för det Stoke-baserade företaget och det visar, med deras alla sjungande bet365-mobilapp, mobilwebbplats och PC-webbplatsplattformar som ger en enastående online-spelbettingupplevelse.

Bet365s mobilapp erbjuder till och med en helt integrerad och gratis live streamingtjänst med över 100 000 globala evenemang som visas live varje år (för användare med ett finansierat bet365-konto eller som nyligen har lagt en satsning).

Från fotbollsmatcher, tennis och golfturneringar låter bet365 dig titta på dina favoritsporter från dina mobiltelefoner och surfplattor.

De var en av de första som använde den nu vanliga “Cash Out” -funktionen, så att användarna kunde ta kontroll över sina spel in-play och ta ut pengar om deras insats går bra. Bet365s spelmarknader erbjuder den mest omfattande och imponerande tjänsten du hittar var som helst på en plattform som är snabb och mycket lätt att navigera.

Mobilt vadslagning har ökat de senaste åren och bet365 har alltid varit i framkant av den kurvan när det gäller sportspelindustrin. Mobilpenetration överstiger nu 60% som en riktlinje över hela linjen, men är i många fall mycket högre. Ägandet av mobila surfplattor har också fördubblats under de senaste fem åren i den utsträckning att över 40% av den vuxna befolkningen nu äger en, så det är oerhört viktigt för vadslagningsföretag att få det rätt.

Bet365-mobilplattformen ser fantastiskt ut på alla mobila enheter, från Android-telefoner och surfplattor, till samma sak för iPhone och iPads. Deras programvara är pålitlig, snabb och menynavigering över en så bred utbredning av sport och marknader är super lätt.

Mobilkontohantering är också stort plus med bet365, där insättningar och uttag är enkla att bearbeta och bra kundservice alltid finns till hands, oavsett om du är hemma eller på språng.

Bet365 är en jätte inom vadslagning online och deras användarvänliga, robusta app är verkligen deras krona.