Casumo Sverige

Cashback för dåliga förutsägelser

Denna kampanj inbegriper alla prognosalternativ. Betsity ger spelare gåvor för misslyckade satsningar. Bonusar krediteras varje söndag morgon. Insatsvinster för bonusfonder krediteras som nettovinst.
Plus 5% på express

Spelare kan få 5% på bonuskontot genom att vinna expresståg Casumo. Detta snabbtåg bör bestå av inte mindre än fyra resultat med en koefficient på 1,50.

Bonusar krediteras omedelbart efter beräkningen av uttrycket. Kampanjen tar inte hänsyn till prognoser som beräknas med en koefficient på 1.
tillförlitlighet

Intyg och licenser

Betsiti arbetar lagligen Casumo i Ryssland. För detta finns det alla nödvändiga licenser och certifikat.

Du kan kontakta teknisk support på följande sätt:

  • Livechatt på BC webbplats.
  • Hotline. Det fungerar dygnet runt.
  • E-post. För olika typer av frågor finns olika e-postadresser tillgängliga.

BC: s huvudresurs är föråldrad, men skiljer sig Casumo Sverige i ett bekvämt och snabbt gränssnitt för implementering av idrottsprognoser för idag. Webbplatsen är baserad på egen programvara.

Alla insättningar krediteras direkt. Det finns ingen provision för att dra tillbaka vinster. För att verifiera ditt konto måste du besöka kontorsplatsen. Där kommer kassören att behöva ge sitt spelkontonummer, visa ett identitetsdokument.

Professionella spelare som använder satsningsstrategier sätter snabbt en gräns för storleken på den maximala prognosen för 1 rub. eller stäng kontot.

koefficienter

BC Casumo erbjuder spelarens genomsnittliga odds. Marginalen för ledande europeiska mästerskap är 4 – 5%. Marginalstorleken är ungefär densamma för satsningar på utfallet, totalt, odds. Marginalen för andra mästerskap är 8 – 12%.

koefficienter

Tänk på exemplet med odds som bookmaker erbjuder i en rad. I den italienska Serie A-matchen får ett lag från mitten av Atalanta-ställningen Juventus-ledaren. Citatet för den “gamla damens seger” är 1,85, vilket är en bra indikator.