Bland de gratis utbildare finns det många andra bra utbildare

Toppförsvararen på en gång började en bra coachingkarriär i sitt hemland. Hans Feyenoord var verkligen intressant. Ett utmärkt spel i en positionsangrepp med svagare motståndare, ett utmärkt spel med det andra numret, om motståndaren är lika eller starkare, en äkta stil, arbete med ungdom – “Spartak” under Giovanni kommer att vara just det. “Spartak” kommer säkert att ta “sina” poäng med utomstående och spela på lika villkor med konkurrenterna.

slutsats

Bland de gratis utbildare finns det många andra bra utbildare. Till exempel Javi Gracia, som ljudde i England eller Jose Pekerman – en lång tidstränare för det colombianska laget. Alla kan träna Spartak framgångsrikt. Samtidigt måste du förstå att klubbens problem inte bara är i huvudtränarens personlighet. Problemen är systemiska till sin natur. Å andra sidan är det uppenbart att Oleg Kononov inte kan klara av press och borde tas bort från sin tjänst.
Samtidigt inkluderade vi medvetet inte Massimo Carrera och Arsene Wenger i denna lista, eftersom konversationerna om återkomst av den första och överföringen av den andra till Spartak lyckades fylla hans mun.

Fotbollshistorien känner till få fotbollsspelare av så kalibrerad karaktär som Cristiano Ronaldo. Sedan 2008 har journalister alltid hittat den ”nya” Cristiano, som verkade inte mindre begåvad spelare. Varje gång lurades vi, men ibland visade sig sanningen vara närmare verkligheten. Låt oss komma ihåg alla löften de senaste tio åren.

2008: Alipio

Alipio Duarte Brandao startade just sin karriär 2008 när Ronaldo vann Champions League med Manchester United. Journalister var glada och Real Madrid, som köpte en 16-årig brasiliansk, var “trollbunden”.

Enligt Daily Mail var Alipio “den mest lovande portugisaren efter Cristiano Ronaldo.” Pepe återkallade tidningsmännen och kallade barnbarnet “fenomenal talang.”

Men Alipio lyckades inte nå något: han lämnade snabbt Madrid och Spanien och försökte sin tur i Förenade Arabemiraten, Cypern, Grekland och slutligen Brasilien. Han är nu 27 år. På hans konto – 14 mål.