Det är helt oförståeligt att för den skull

“Marcel”: förbanna reservister

Snabbare fram till tiden i Marseille, där i den förnamniga klubben, som rankar sjätte, har den tidigare Zenit-försvararen Tomash Gubochan inget att göra. Den 33-årige försvararen av det slovakiska landslaget fick bara 11 minuters speltid, och nu ser han fram emot förslag. Det är mycket troligt att Slovakien kommer tillbaka till det kända Ryssland, där han arbetade till förmån för Zenit och Dynamo i 8 år.

Vi ses snart. Vem kommer nästan säkert att lämna Ligue 1 på vintern

Det är helt oförståeligt att för den skull “Marseille” förvärvat den kroatiska försvararen Duje Tsaletu-Chara förra sommaren. På konto av en lovande försvarare, för vars underskrift Moskva Spartak och Sevilla tävlade i juli, visar bara fyra matcher i Ligue 1. Franska publikationer att innehavaren av ett dubbelnamn måste byta plats för utplacering på grund av brist på övning – försvararen är oerhört missnöjd med den nuvarande situationen. Tydligen kommer kroatiska eller slovakiska att lämna laget, för det är mycket riskabelt att låta två centrala försvarare gå i ett sittande mot bakgrund av eventuella skador och diskvalifikationer.

“Marseille” är bara fem poäng bort från Champions League-zonen, så om du väljer, så Gubochan som har förlorat i fart ses som en mer attraktiv kandidat för vård.

“Lille”: du kan inte rädda, ha barmhärtighet

“Lille” försöker svårt att införa kampen “Paris Saint-Germain”, men hittills ser det ut som en fantomagoria. Tidigare Chelsea framåt Loic Remy riskerar att träffa februari som spelare i en annan klubb på grund av dålig prestanda i “hundläget”. Ett mål i tolv matcher, varav endast sex började i början, är inte alls den bild som coachens personal och ledarskap för Lille hoppades efter efter att ha tecknat avtal med Remi.

En annan sak – Nicolas Pepe. Den ivorianske scorer nådde uppmärksamheten hos alla bidrag utan undantag – Barcelona, ​​Bayern, PSG försöker anlita tjänster av en begåvad fotbollsspelare som har spelat 8 matcher för landslaget i Cote d’Ivoire. Olika publikationer påpekar att Pepe på vintern kan visa ett starkt intresse, uttryckt i officiellt bildade överföringserbjudanden, men det kommer inte att hända nu.