Om han vill införa ett kombinationsspel i armén kommer Giner

Och i mästerskapet gick armélaget huvud mot huvud med järnvägsarbetarna. Efter att ha fått ett lika antal poäng (66) kommer Gazzaev och Semin att möta under den legendariska “gyllene” matchen. På en kylig novemberkväll kommer Fortuna att välja Lokomotiv som hennes favorit. Resultatet av mötet kommer att beslutas redan i 6: e minuten efter en exakt träff av Dmitry Loskov.

För ett förolämpande missförstånd 2002 kommer CSKA att vara mer än till och med under säsongen 2003. Efter att ha tagit toppen av ställningen från 1: a omgången tänkte de rödblå inte dela det med någon och lugnt i armén tog saken till ett segerrikt slut redan i mästerskapets näst sista match med Rotor. I slutet av säsongen var Gazzaev kort: “Nöjd med fyra plus.”

Jag tror att den otydliga Vardar hindrade dem från att få en solid fem. Det dödliga nederlaget från byteamet från Makedonien till denna dag, efter 16 år, minns ryska fans med längtan. Vad kan jag säga om vad som hände med teamet då, 2003. Pressen blandade spelarna med lera och förklagade dem med ett dussin orealiserade stunder. Och för Valery Georgievich själv kommer ekonet av Vardar-mardrömmen med en avgång i slutet av mästarsäsongen.

Om han vill införa ett kombinationsspel i armén kommer Giner att anförtro laget till den erfarna Arthur Georges. Men som tiden kommer att visa kommer portugisernas resa till Ryssland att bli ett komplett äventyr både för CSKA och för den utländska tränaren själv. Efter avslutningen av den första omgången ockuperade de rödblå 5: e platsen utan några luckor i spelet.

Vad hindrade portugiserna från att visa resultatet? Kanske påverkade den ökända skillnaden i mentalitet. Vänna på den tuffa handen från en auktoritär ossetian, “seglade” våra spelare från överflödet av frihet och demokrati som regerade under Georges. Detta bekräftas indirekt av Sergei Ignashevich: ”På träningslägret en vecka efter semestern spelade vi med Ajax i två halvor på 30 minuter vardera, vann 1-0. Och tre dagar senare – med Köln, redan 45 vardera, och förlorade 1: 9. En fysisk tränare kom på huvudet som påstås köra oss, och efter det gav Georges oss två lediga dagar och nästa dag ledde han oss till djurparken.