Om uttagandet av Rabio

Ändå vill fransmannen flytta uteslutande till grand, för den roll som den nuvarande Milan inte drar alls, medan Spurs med en sträck kan ansöka om denna “position”. “Barcelona” verkar vara det enda godtagbara alternativet för Rabio, men hittills har rykten inte nått ytterligare. Sannolikheten att lämna Rabio är nästan 100 procent på grund av att spelaren själv inte är intresserad av att förlänga samarbetet med klubben – han har redan avvisat två förslag till ett nytt kontrakt.

Om uttagandet av Rabio, vars kontrakt inte längre gäller under sommaren, är mycket troligt, ser farväl av Hese Rodriguez oundvikligen. Den 25-årige spanjoren, som höjdes i Real Madrid, flyttade till Paris sommaren 2016, men sedan dess har han bara 9 matcher i Ligue 1 och två affärsresor till Las Palmas och Stoke City. Denna säsong har den långlidande spanjoren aldrig ens dykt upp i ansökan “Paris Saint-Germain” – han behöver helt enkelt inte Tuchel. I en intervju intervjuade Rodriguez att han såg fram emot öppningen av överföringsfönstret. Hittills finns det inga specifika uppgifter om sitt nya jobb, men även om han inte hittar en ny klubb i januari, kommer avtalet att avslutas av Hese enligt parternas överenskommelse.

Och igen om “PSG”. Erik Shupo-Motings överföring uppfattades ursprungligen av fans av europeisk fotboll mycket skeptiskt. Den 29-årige spelare från Kamerunens landslag, som deltog i två världsmästerskap i rad, flyttade till franska Grand Prix från Stoke City, som lämnade Premier League i maj i maj.

Vi ses snart. Vem kommer nästan säkert att lämna Ligue 1 på vintern

Denna säsong har Kamerunerna praktiskt taget ingen matchspraxis i Ligue 1, och nu ryktar rykten i pressen om Erics avgång, åtminstone på lån. I Paris slog spelaren inte roten på grund av att hans nivå inte motsvarar den allmänna nivån “Paris Saint-Germain”. Avgår från Stock, som visar bra fotboll, är en sak, samtidigt som man blir en systemspelare för grand är en annan sak. Sannolikheten att lämna Chupo-Moting ligger nära 80 procent, så du bör inte bli förvånad om en spelare kommer att slutföra den aktuella säsongen i en annan klubb.