Rudy började sin coachingkarriär för hälsa

Den gamla räven som gjorde Leicester till mästare i England försvann i historien för alltid. Ranieri är en typ av brandman, krishanterare som kan hjälpa dig att inte falla isär i svåra tider, men det är ganska svårt att överväga det på lång sikt. Fortfarande är italienaren 67 år gammal.

Slående kontringar, avslöjande av unga spelare, tonvikt på ledarnas individuella egenskaper – det här är Spartaks väg under Ranieri.

Rudi Garcia

Not till Fedun. Tränare som kan ersätta Kononov

Sannolikhet för intresse för att arbeta i Ryssland: 65%
Föredraget spelplan: 4-2-3-1
Poäng per match: 1.69
Plusser: bra attackerande spel, taktik

Rudy började sin coachingkarriär för hälsa, men de senaste åren har han inte tappat känslan av att han som tränare har slutat utvecklas. Trots detta fortsätter Garcia att vara en av de coolaste tränarna i Europa. Det finns ett antagande att med ett bra spel i attacken kommer Spartak under Garcia att vara feberande i defensiven. Från detta kommer det inte att finnas någon soliditet och tillförlitlighet i spelet med utomstående och ingenting kommer att förändras globalt.

Luis Felipe Scolari

Not till Fedun. Tränare som kan ersätta Kononov

Sannolikhet för intresse för att arbeta i Ryssland: 60%
Föredraget spelplan: 4-2-3-1
Poäng per match: 1.84
Pluss: erfarenhet, spel på motståndaren och poäng, taktik, sätter snabbt spelet

Mästaren i coachingbåten, världsmästare, legend. En åldern stjärna som är ganska lätt att locka till Ryssland. En annan sak är att detta företag inte är särskilt lämpligt för den långsiktiga konstruktionen av teamet. Scolari behövs för resultatet här och nu, men det är osannolikt att det kommer att bygga ett team och locka ungdomar.

Sannolikhet för intresse för att arbeta i Ryssland: 60%
Föredraget spelplan: 4-3-3 defensivt
Poäng per match: 1.94
Fördelar: en bra balans i det attackerande spelet med ett pålitligt spel vid deras grindar, bra taktik, sätter snabbt spelet