De kommer att öka produktiviteten, lovar Smolňák och Lessius i Hradec

Listan med namn är verkligen lång de några månaderna. Efter igår, när du räknar hur många nya spelare som har spelat sedan den senaste säsongen, kommer du att nå nummer 17 efter måndag.Det finns också en match med detta.

Det faktum att fyra av de medverkade killarna slutade innan säsongen utanför ligan till och med började, och att Radek Smoleňák, en av de nyinförda angriparna, Han slutförde detta förfarande för andra gången under innevarande säsong.

Förutom Smoleňák introducerade Mountfield-ledningen ytterligare en anfallare, den kanadensiska Lucas Lessio, en vinge med både NHL och KHL-erfarenhet.

de borde vara med i matcherna snart, de kan få sin första chans på fredag, när Mountfield kommer att vara på isen i Karlovy Vary efter en nationell paus.

“Båda spelarna kommer att öka vår produktivitet, vilket har störd oss ​​nyligen.Särskilt Radek borde hjälpa oss omedelbart, han är erfaren, han går inte in i en okänd miljö och han känner pojkar, så vi litar mycket på honom, ”sa daglig chef för Hradec-klubben Aleš Kmoníček.

på mindre än ett år. Han undertecknade det första kontraktet med sitt ledarskap för elva månader sedan, det andra i september efter att han utan framgång väntat på utländskt engagemang. Till slut kom han nyligen till Schweiz i Rapperswil, men efter en månad hamnade han där.Nu är han tillbaka och han borde arbeta i laget under lång tid. “Han tecknade ett långsiktigt kontrakt utan någon släppsklausul,” sade Kmoníček.

25-åriga Lessio arbetade utomlands för säsongen 2015/16, där han passerade utkastet och spelade fyrtio NHL-spel. Han tillbringade de tre senaste åren i Europa när han gick med i KHL, den svenska och senast den finska topptävlingen.Tidigare Arizona Coyotes eller Montreal Canadiens kommer från HIFK Helsingfors för närvarande. “Lucas är en hastighets- och kraftspelare, en rak framåt”, sade Jaroslav Bednář, sportschefen för Hradec Králové. Lessio spelade 16 matcher i Helsingfors klubbtröja den här säsongen och gjorde sex mål och fem till Mountfield hade en kadre efter en stor sommarutbyte, under vilken tolv spelare kvar, inklusive de erfarna och produktiva (Bednar, Köhler, Red, Plank, Gregorc, Simanek, Vyareny och andra), en mycket bra start på säsongen, när han gradvis klättrade upp till toppen av bordet.Han gjorde inte så mycket under de sista omgångarna, men han har fortfarande tredje.