Det första skarpa testet. Den alpina lavin från Davos går till Pardubice arenan

Det finns inget att vänta på, det handlar om det. Timmar som spenderas i gymmet, många miles av skidor, tusentals rails och missiler är förbi. Hur Dynamo-spelare kan få allt detta gjort kommer att dyka upp på kvällen.

“Förberedelsen gjordes som förväntat. Vi började ägna mer uppmärksamhet åt kraftspel och kasta i båda banden så att vi var klara att tävla. Vi lägger till Champions League i år, säger professor Vaclav Baďouček.

Ny Pardubice kommer in i det nya året. Miloš Říhy yngre tränare ska återspeglas i det aktiva lek och aggressivitetsbegreppet. Vare sig att flyga på is och raving till de schweiziska mästarna kommer att visa sig komma.Scalp berömda hela landet av Helvetian över “tillgrep” kader uppmuntra betydligt längre arbete.

“Från första förberedande match, gick vi upp, vi spelar en annan hockey och jag tror att fansen kommer att uppskatta. Hockey spelar för mål och effektivitet, vi är medvetna om det. Vi vill mäta med de starkaste lagen i Europa, lyckades vi förberedelsematcher, men nu räknar vi mästerskapet konkurrens – Champions League. Detta är nästa steg “, sade han till klubbens hemsida Riha coach.

Cabin schweiziska laget är varmt. Gårdagens utbildning var komplicerad. Efter träffar revbenen tidigare i tarmarna av arenan packar gamla anfallaren januari “Han genomgick tester, men vi hoppas att vara match fit” ville assiste Baďouček.I stället för den gamla och sätta på den gula ledartröjan elit formationer Jan Kolar, lägga Duo “tuppar” Rolinek-Sykora.

Nu både framåt vila mančaftu valdes som den nya gamla biträdande kapten Petra Caslav. “De arbetar som ett triumvirat, när bilen behöver något, de kommer dessa tre spelare, eller låta ringa mig”, sa tränaren Riha.

Strikt schweiziska tränare Arno Del Curto sina avgifter kan pressa maximum. Den första erkände kraften i svenska Färjestad att Davos besegrade i öppningen duell hans is 4: 0:e “Att vinna innebär att vi kan förvänta oss en helt annat spel än vi spelade i Schweiz”, säger assisterande Baďouček.

Pardubice skulle vara som att bygga på stöd från fans.Biljetter till arenorna i arenan för ett enhetligt pris på 100 kronor är fortfarande tillräckliga på biljettkontor.