Klä på dig, du spelar, hörde Honeyshk på TV. Och han fick beröm

Men under den andra perioden fick Hynek Zohorna pucken i lillfingret på hans hand, tog ett steg tillbaka och tränare var tvungen att improvisera. De skickade till Honeysky, som var i omklädningsrummet. “Jag såg spelet på TV. Sedan fick jag höra att få klädd och gå “, säger tjugotre ytter ovanliga stunder. “Det är alltid bättre att ha pre-matchberedning, men ingenting har gjorts. Jag var tvungen att göra det “, säger jag.

Prostějovský elev att snabbt kastade sig kit och en stund längre jagar skridskoåkning i attack med Leos Cermak och Jan Kano. “Jag hade tre pass, så jag var trött, men då jag stampar,” han ler. “Även sådana matcher är.Och jag är glad för alla som kometer hända. ”

Coach Alois Hadamczik var att spela sin laddning glad. Mile överraskade honom hur snabbt Honeysky kom in i matchfarten. “Det faktum att matchen gick i stort sett från läktaren, inte var redo och var tidigare en och en halv i gymmet timme, spelade inte dåligt”, sade han i sitt tal efter matchen, som Kometa vann 4: 2: a

ledar- Extraliga med Zlín 2014 och hans återkomst oväntat påskyndas. Vore det inte Zohornova lillfinger, som visade sig vara bruten, bordade skulle förmodligen till nästa vecka tisdag i den fortsatta beredningen mot Vitkovice. “Men jag tror att det blir bra. Jag börjar må bra igen “rapporterar framåt begåvade, som vill vara i den nya säsongen platnějším spelare än förra året.

” Definitely.Jag gick igenom en hel del mer utbildning än ett år sedan vid den här tiden. Försöker dem att göra samma saker som i samband med sin största form “påminner om 2012/13 säsongen där han spelade två matcher för landslaget.

Men medan Honejskovo namn till listan över tränare sjuka korsade mer de stannar på den. Skada oroar Peter Tona, Radim Zohornu och torsdag och hans bror Hynek. “Tre spelare utanför, det är för mycket”, klagade Hadamczik. “Men det ser ut som Ton kan lämna läka snabbare. Han var med oss ​​i gymmet “, sade han.